Rambler's Top100

Shërojmë pacientët narkoman. Kotor, Mal i Zi
Telefon +382 69 488 709
+355 67 30 52 804
+377 45 566 977

doctor.zobin@gmail.com

Google maps

Montenegro, Kotor (Dobrota)
Ambulanta "Vita Feminae"

KURIMI I VARESISE SE HARKOMANISE DHE ALKOLIT

Ky program special intensiv, ka per qellim kapercimin e varesise psikologjike.

SPECIALISTET TANE

Mesuat qe femija Juaj (i vogel apo dhe moshe e rritur) perdor droge. Reagimi Tuaj i pare – tronditje. Dhimbje, frike, tmerr, hutim. C'fare te besh? Ku te vrapojme per ndihme?…

Fëmija im është duke përdorur drogë

Saznali ste da Vaše dijete (tinejdžer ili starijeg uzrasta) upotrebljava narkotike. Vaša prva reakcija je šok. Bol, strah, užas, zbunjenost. Šta da se radi? Kome se obratiti za pomoć?…

KOMENTAT E PACIENTEVE

Publikacije u štampi, članci o Centru.
Te drejtat e autorit mbrohen.
lic. br. 10-50-01-000 689
© 1997 – 2017
QENDRA MJEKESORE E DOKTOR ZOBINIT


Rambler's Top100